Extra nachtshow Sons of the East | Tijden eerste show gewijzigd

geplaatst op -

Op veler verzoek is het concert van Sons of the East uitgebreid met een exclusieve nachtshow op 22 november in Hedon Zwolle. Het Australische trio wist met hun enige show in Nederland in rap uit te verkopen!

Dit betekend dat de eerste show zal worden vervroegd naar 19:30 uur. Tickethouders krijgen berichtgeving van deze wijziging in hun mail.

Sons of the East groeide de afgelopen jaren in populariteit met miljoenen streams op Spotify en views op YouTube.  Met hun unieke indie-folk sound en aanstekelijke energie weet de band een groot publiek te trekken. Een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

Meer informatie over show 1 lees je via deze link
Meer informatie over show 2 nachtshow lees je via deze link

Mocht je als tickethouder onverhoopt niet meer kunnen wegens de vervroegde tijdswijziging, stuur dan een email naar tickets@hedon-zwolle.nl vóór 1 oktober. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.