Vacature: Buro Ruis - Programmeur & Organisator

geplaatst op -

Voor Buro Ruis zijn wij op zoek naar een

Programmeur & Organisator (m/v) voor een bruisende studentenstad!

32 uur per week

Hedon is het poppodium van Zwolle dat met een klein team (van ongeveer 30 werknemers) en ongeveer 200 vrijwilligers concerten en dance-evenementen organiseert. Naast deze activiteiten innoveert Hedon steeds meer op het gebied van cultuureducatie, projecten, talentontwikkeling en nieuwe media. Buro Ruis is als afdeling binnen Hedon verantwoordelijk voor de studentenprogrammering. Met een klein team van professionals, ondersteund door diverse stagiaires, studenten(organisaties) en vrijwilligers organiseren ze maandelijks uiteenlopende activiteiten. Deze vinden plaats in Hedon, maar ook op andere plekken in de (binnen)stad. Buro Ruis is er om studenten kennis te laten maken met elkaar, opleiding en de stad. De evenementen van Buro Ruis zijn breed uiteenlopend. Van grote dance evenementen tot kleine workshops, maar ook de introductieweken van Zwolle (de Bruisweken). Vanwege de groei van de activiteiten, meer dan 200 per jaar, die speciaal voor studenten worden georganiseerd is Buro Ruis per 1 oktober 2019 op zoek naar een programmeur en organisator. Heeft dit je al enthousiast gemaakt? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

 • Bedenken en creëren van nieuwe creatieve concepten en evenementen voor studenten, om Zwolle een nóg leukere studentenstad te maken;
 • Voorbereiden en uitvoeren van diverse projecten en evenementen voor studenten, je eigen ideeën voer je ook daadwerkelijk uit;
 • Jij wordt het aanspreekpunt voor iedereen die iets wil organiseren voor en door studenten in Zwolle;
 • Zelf actief op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners binnen de stad;
 • Met je collega’s de Bruisweken organiseren.

Wie ben jij?

 • Wij zoeken iemand die evenveel passie heeft voor het organiseren van evenementen als wij. Verder vragen wij het volgende van onze nieuwe collega, hij of zij:
 • Zit vol met creatieve ideeën en geniale plannen om Zwolle (nog meer) op de kaart te zetten als studentenstad;
 • Is in staat om die wilde plannen om te zetten naar een realistisch projectplan, incl. financiële onderbouwing;
 • Is op de hoogte van de hypes, cultuur en het uitgaansleven van studenten in Zwolle;
 • Heeft bij voorkeur al een netwerk onder studenten in Zwolle of is in staat dit snel op te bouwen;
 • Heeft ervaring- en affiniteit met de brede (pop)cultuur;
 • Beschikt over een goede financiële beheersing van eigen projecten;
 • Heeft affiniteit met Social media, PR en marketing van evenementen;
 • Heeft minimaal een afgeronde relevante mbo-opleiding en/of relevante werkervaring;
 • Vindt het geen probleem om regelmatig ’s avonds, ‘s nachts of in het weekend aan het werk te zijn;
 • Weet zijn of haar hoofd koel te houden in onverwachte situaties. Stressbestendig zijn is echt een must!

Voor wie ga je werken?

Buro Ruis is een jong en dynamisch team en zet zich in om Zwolle een nog leukere studentenstad te maken. Buro Ruis & Hedon zijn onderdeel van Travers. Travers is een regionaal actieve maatschappelijke onderneming en levert diensten op het gebied van welzijn, ontmoeting, participatie, kinderopvang en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie waar jouw groei en ontwikkeling heel belangrijk is. Daarom bieden wij goede scholingsmogelijkheden en hebben wij een eigen Travers Academie waar je aan kunt deelnemen. Je werkplek is binnen een dynamisch en ambitieus poppodium waar veel ruimte is voor eigen initiatief. 

 • Op deze functie is de cao Sociaal Werk van toepassing. De functie is ingeschaald in salarisschaal 4. Mede afhankelijk van je opleiding en ervaringsjaren;
 • De functie is voor 32 uur in de week;
 • Wij bieden vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar;
 • De functie gaat in op 1 oktober 2019 (eventueel in overleg). 

Ben jij na het lezen enthousiast geworden? En zou jij ons team willen komen versterken? Upload dan jouw motivatie en CV voor 1 september 2019.

Solliciteer direct!

Op 5 september zullen wij de reacties bekijken en in september gaan wij ook de gesprekken voeren!

Vragen?

Meer informatie over Hedon en Buro Ruis is te vinden op www.buroruis.nl en www.hedon-zwolle.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je per mail contact opnemen met Nienke Salet, Coördinator Buro Ruis.

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat. 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.