Bruisconcert met grote namen op Grote Kerkplein

geplaatst op -

Dinsdagavond 27 augustus vindt het jaarlijkse Bruisconcert plaats op het Grote Kerkplein van Zwolle. Dit jaar zullen bekendste artiesten als Suzan & Freek, Snelle en DareDevils komen optreden. Het evenement is onderdeel van de HBO Bruisweek, de introductieperiode voor de studenten in Zwolle, maar is ook vrij toegankelijk voor de hele stad.

TIJDSCHEMA
19:30 - 20:30 Suzan & Freek
21:00 - 21:30 Snelle
22:00 - 22:45 DareDevils

De avond start met Suzan & Freek die we kennen we van de bekroonde hitsingle Als het avond is en hun talloze succesvolle covers op YouTube. Eerder dit jaar gaven zij al een uitverkochte show weg Poppodium Hedon. Daarna treed Snelle op. Deze rapper won dit jaar nog een platinaplaat voor zijn single Scars. De avond wordt afgesloten met coverband de DareDevils die een aaneenschakeling van grote klassiekers en hits ten gehore brengt.

Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek. De HBO Bruisweek is dé kick-off van de studententijd in Zwolle waarbij studenten een eerste kennismaking met de stad zullen aangaan. De Bruisweek vindt plaats van maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus. De MBO Bruisdag vindt plaats op woensdag 4 september.

Meer informatie over dit gratis concert vind je hier!

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.