Bazart en Tourist LeMC op eerste editie Voor Al Wat Ik Bemin in Hedon

geplaatst op -

Op zondag 24 november is Hedon het decor van het nieuwe festival Voor Al Wat Ik Bemin. Het muziekfestival richt zich op de voorliefde voor de Nederlandse taal en de muziek en poëzie die hieruit voortgekomen is. Grote namen als de Vlaamse acts Bazaren Tourist LeMC en de Utrechtse Aafke Romeijn maken hun opwachting in Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden start zaterdag 22 juni om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Tijdens het festival in Hedon krijg je een ultieme liefdesverklaring van een nieuwe generatie artiesten aan de Nederlandse taal. Van actuele muziek tot poëtische kunst. Bazart bevindt zich in Vlaamse sferen en doet menig gevoelig hart sneller kloppen met hun gevoelige pop en romantische teksten. Tourist LeMC weet met zijn teksten in het platte Antwerps en in zijn stijl gekenmerkt door invloeden uit de reggae, kleinkunst en folk mensen te raken. Aafke Romeijn is dankzij haar nieuwe album ‘M’ vol frisse muziek en literaire teksten iemand waar we niet aan voorbij mogen gaan.

Naast deze artiesten zet Hedon deze dag de deuren ook open voor de talentvolle Vlamingen Brihang en Eva van Manen. Compleet met band speelt Freez een show in zijn thuisstad en heeft Voor Al Wat Ik Bemin een uitgebreid randprogramma inclusief Instagramdichters @tanteagaath, @eventjeseefje en @hartkamers die zullen exposeren tijdens een gedichtenexpositie. Ook het Zwols Songwriters Gilde en Kunstbende zullen deze dag niet ontbreken.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.