Vrijwilliger bij Hedon? Je moet het maar kunnen!

geplaatst op -

We hebben bij Hedon niet alleen de leukste bezoekers maar ook de leukste vrijwilligers! En dat moet je maar net kunnen. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten of verzorgen van publiciteit; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. We hebben een leuk team maar kunnen altijd nieuwe handen gebruiken!

 

Bij Hedon zijn vrijwilligers actief binnen de volgende werkgroepen:

  •  Barwerkgroep: verantwoordelijk voor verkoop van dranken achter de bar
  •  Entreewerkgroep: verantwoordelijk voor de verkoop van toegangskaarten en consumptiemunten
  •  Geluidsgroep: verantwoordelijk voor geluid bij producties
  •  Lichtwerkgroep: verantwoordelijk voor licht bij producties
  •  Backstagegroep: verantwoordelijk voor opvang & begeleiding van artiesten

Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij minimaal twee avonden per maand inzetbaar zijn en de maandelijkse medewerkersvergaderingen bijwonen. Als tegenprestatie krijg je gratis toegang tot Hedon, de mogelijkheid om 10 keer per jaar iemand gratis mee te nemen, leuke ervaringen en veel nieuwe vrienden en kennissen.

Dus ben jij enthousiast, gedreven en gezellig? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Hedon door onderstaand formulier in te vullen. Geen ervaring is geen probleem, voor de licht- en geluidswerkgroep is affiniteit met techniek een pre!

(Foto: Lourens Hooisma)

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.