Hedon Academy over 'de Psyche van de Muzikant'

geplaatst op -

Op dinsdag 14 mei staat er een nieuwe Hedon Academy voor je klaar. Tijdens Hedon Academy leer je verschillende kanten van de muziekindustrie kennen. Deze editie staat in het teken van ‘De Psyche van de Muzikant’. Te gast zijn muzikante Inge van Calkar en mindfulness coach Mariska Tuiner.

Hoe beïnvloed je je gedachten?
Tijdens deze Academy duiken we in de psyche van de muzikant. We gaan opzoek naar de relatie tussen gedrag, gevoelens en gedachten. We bespreken alles wat er als artiest op het podium door je heen kan gaan. Je zult erachter komen dat vele gedachten herkenbaar zijn voor anderen.

Te gast is Inge van Calkar. Inge heeft als muzikante veel ervaring met het hebben van gedachtes op het podium. Naast muzikante is zij ook psychologe en weet ze veel over denken en hoe gedachtes je kunnen beïnvloeden, zo ook op het podium. Ook is Mariska Tuiner te gast. Mariska is mindfulness coach en richt zich op muzikanten en andere creatieven. Zij geeft tips, info en oefeningen mee.


Tijdens een Hedon Academy helpen we (beginnende/ gevorderde) muzikanten eventuele struikelblokken te tackelen en delen we Tips & Tricks van professionals uit de muziekscene. Iedereen is welkom om een Hedon Academy bij te wonen, in de muziek business ben je ten slotte nooit uitgeleerd!

Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend en is er ruimte om de sprekers te ontmoeten en te netwerken.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.