Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal?

geplaatst op -

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube-kanaal? Zo niet, snel doen! Op het Hedon-kanaal zie je naast een All Access blik achter de schermen ook wekelijks nieuwe sessies en andere content. Nieuw op ons kanaal zijn o.a. sessies met Son Mieux, Nona en K’s Choice.

En het blijft niet bij alleen sessie! Onder de titel Hedon All Acces krijg je een unieke blik achter de schermen. Niet alleen van Hedon, zo gaf Delain een paar weken geleden nog een optreden in Hedon en mochten wij bij hun achter de schermen kijken tijdens de opnames van hun nieuwe videoclip.  

Hedon Sessies: Son Mieux - Hiding

Hedon All Access: Delain

 

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.