Optreden Dries Roelvink in Hedon afgelast

geplaatst op -

De geplande clubtour van zanger Dries Roelvink die medio april zou beginnen in Purmerend, is uitgesteld tot later dit jaar. Heb je via onze website een kaartje voor het optreden van Dries Roelvink dan krijg je uiteraard je geld terug! Wij regelen dit helemaal voor je. Heb je een ticket gekocht bij Plato dan kan je deze daar inleveren. 

Door de overvolle agenda van Dries en de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe TV serie “ De Roelvinkjes passen op de winkel “die aanzienlijk meer opnamedagen in beslag gaan nemen dan aanvankelijk gepland, is besloten de tour in het land later te laten plaatsvinden. 

Dries Roelvink: “een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen, vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen."

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.