Let op: aangepaste aanvangstijden bij Memphis Maniacs

geplaatst op -

Om productionele redenen zijn de aanvangstijden bij het optreden van Memphis Maniacs aanstaande zaterdag 9 maart in Hedon aangepast. De deur van Hedon gaat om 19:00 open. Het optreden van Memphis Maniacs start om 20:30.

 

De boys are back! De Memphis Maniacs hebben nauwelijks meer een introductie nodig want de "Masters of the Mashup" timmeren inmiddels al ruim een decennium zeer fanatiek aan de weg. Velen van jullie zullen al eens een daverende festivalshow van deze mannen hebben meegemaakt maar juist in de clubs pakken de Maniacs extra uit, met veel uitverkochte zalen als gevolg.

Na een zeer succesvolle crowdfunding actie zijn de Memphis Maniacs afgelopen zomer de studio ingedoken om een album op te nemen vol met pareltjes van mashups. Het uitgangspunt was om de energieke vibe van hun live optredens te vangen en dat is enorm goed gelukt. Dit wordt gevierd met een wederom overrompelende en uitgebreide show waarbij niet alleen de album tracks worden vertolkt maar ook diverse andere gloednieuwe mashups, verrassingen, iets uit het verleden en misschien ook wel uit de toekomst… Ga het zien!

 Er zijn nog kaarten te koop via http://bit.ly/ManiacMemphis


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.