Erepenning voor Rico, Sticks en Typhoon uitgereikt tijdens optreden in Hedon

geplaatst op -

Een grote verrassing gisteravond tijdens de tweede uitverkochte avond op rij van Rico & Sticks in Hedon. Niet alleen boezemvriend Typhoon kwam het podium op maar ook uittredend burgemeester Henk Jan Meijer. De drie rappers kregen van de burgemeester de Zwolse Erepenning en worden op deze manier bedankt voor hun verdienste als muzikale ambassadeurs van Zwolle.

In zijn dankwoord roemde Meijer de maatschappelijke betrokkenheid van de rappers en de grote verdienste die ze met hun muziek hebben bijgedragen aan de stad Zwolle. 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.