Zwolle Gaat (heel) Vreemd

geplaatst op -

LET OP: INMIDDELS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN!


 

Ben jij een muzikant in opleiding, een rapper, een gepassioneerde solist of gepensioneerde rocker en heb je zin in de ultieme muzikale uitdaging? Kom van die zolder af want het is tijd om overspel te plegen! Na eerdere succesvolle edities is Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) in samenwerking met Hedon Zwolle terug met een nieuwe editie: Zwolle Gaat (heel) Vreemd.

De spelregels zijn simpel: Muzikanten/bands melden zich aan en worden via een loting over verschillende bands verdeeld. Met deze nieuwe gelegenheidsband ga je de strijd aan tegen andere bands en speel je verrassende, humoristische en vooral originele coversongs in het thema "Classics in een nieuw jasje"!

Je krijgt de kans om te oefenen met jouw nieuwe band in één van de oefenruimtes in Hedon Zwolle, en de covers volgens het thema in te studeren. We letten er wel op dat er niet te veel bandgenoten in dezelfde band terechtkomen, zodat het echte gelegenheidsbands worden, want je gaat tenslotte 'vreemd', op muzikaal gebied. Iedereen is welkom bij deze battle. Hoe diverser de aanmeldingen, hoe verrassender de uitkomst! Wie weet ga jij naar huis met €500,- of win je een van de vele prijzen.

De inschrijving is geopend t/m donderdag 15 november. De loting vindt plaats op 2 december in the Livingroom in Zwolle. De voorrondes vinden plaats in verschillende de kroegen in Zwolle op 26 januari. De finale zal plaats vinden op donderdag 21 februari in Hedon.
 
Ben jij klaar voor de gevaarlijkste wedstrijd op muzikaal gebied?


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.