Doppenactie ten behoeve van KNGF Geleidehonden weer groot succes!

geplaatst op -

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF Geleidehonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dat is de reden dat wij bij Hedon alle dopjes apart inzamelen en regelmatig naar het inzamelpunt brengen. Afgelopen weekend was het weer zo ver en gingen een aantal vrijwilligers (ook vrijwilliger worden?) van Hedon naar het inzamelpunt in Kampen om maar liefst 22 kilo aan doppen in te leveren.

Met een prachtige blikvanger, namelijk de Hedon brandweerwagen reden een aantal vrijwilligers naar Kampen om maar liefst 22 kilo aan plastic dopjes te overhandigen ten behoeve van KNGF Geleidehonden. Hedon wil iedereen die heeft meegeholpen met verzamelen ontzettend bedanken en uiteraard blijven we doorsparen!

 Meer informatie over deze actie is hier te vinden.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.