Optreden Boef verplaatst naar 25 januari

geplaatst op -

Het optreden van Boef op vrijdag 28 september wordt verplaatst naar vrijdag 25 januari. Reden voor de verplaatsing is het feit dat Boef zijn nieuwe album nog niet heeft afgerond en hij zijn nieuwe muziek wil presenteren tijdens de tour. Daarnaast gebruikt hij de extra tijd om de productie van zijn show naar een next level te tillen. Hij beloofd zijn fans een nieuw album in de komende maanden en een unieke experience bij zijn tour in januari.
 
Kun je niet op vrijdag 25 januari dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, dan wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen.

Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.