Chillout-set TURN-UP in McDonald's Zwolle-Noord

geplaatst op -

Hard toe aan zomervakantie? Eindelijk de examens achter de rug? Kom woensdag 13 juni tussen 17:00u en 19:00u naar de TURN-UP Chillout-set in McDonald's Zwolle-Noord. We hebben give-aways voor de eerste 50 bezoekers met o.a. een TURN-UP vrijkaart + burger! Vind je een Golden Ticket in je envelop? Dan mag je met je hele klas naar TURN-UP op vrijdag 15 juni en heb je toegang tot de McDonald's Vip Area in Hedon. 

TURN-UP 

Are you ready to TURN-UP?! We kunnen terugblikken op een keiharde editie van januari met Josylvio; wat gingen jullie lekker! Vrijdag 15 juni zijn we terug met een gloednieuwe TURN-UP in Hedon. En hoewel we met Latifah, Low-Reply, Jermaine Beaux en Rezaskills in de line-up van een dikke party verzekerd zijn, trekken we uiteraard ook deze editie weer alles uit de kast om je te voorzien van de tofste visuals op de grootste dansvloer van Zwolle!

TURN-UP betreft een drugs-, alcohol- en rookvrij feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Een dik volwassen feest zonder dat je volwassen hoeft te zijn.


Klik hier voor tickets & info...


 

 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.