Grote Zaal terrein voor Urban Dance Battle Raw Essence

geplaatst op -

Zondag 25 februari keert Raw Essence, de Urban Dance Battle van Oost Nederland, voor de vierde keer op rij terug in Hedon. Vanaf 12:45u ‘s middags barst de strijd los in de categorieën House, Hip-hop (t/m 15 jaar), Hiphop (16+) en de All Style Crew Battle in de Grote Zaal. 


Let op: iedere danser dient tijdens Raw Essence in het bezit te zijn van een ticket. Scoor deze extra voordelig online in de voorverkoop. Klik hier voor tickets & info...


 

 

Tijdens de battles zal er gefreestyled worden. Dit houdt in dat de dansers én rappers improviseren binnen een bepaalde (dans)stijl op muziek waarmee zij niet bekend zijn. Zij zullen beoordeeld worden door de professionele juryleden Leandro Vanenburg, Roche Apinsa en Jeems, die zelf op dit moment aan de top van de scene staan.

Ook voor toeschouwers is het zeker een interessante dag, er valt namelijk genoeg te zien en te beleven. Er zullen toffe optredens gegeven worden en er is catering aanwezig voor de benodigde brandstof. Uiteraard zal de dag begeleid worden door de underground-DJ’s TLM, Nader Nafi en Lucas Benjamin en MC’s Jivan en Dicecream. Last but not least zal de saxofonist van Typhoon, Coen Witteveen zorgen voor live-muziek.

Dé dans- en rapwedstrijd van Oost Nederland is een initiatief van Social Dance en Hedon.


Gepubliceerd op:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.