Hedon verwacht volgende week de 100.000ste bezoeker van 2017

geplaatst op -

2017 Blijkt een uitermate succesvol jaar voor Hedon. Waar het Zwolse poppodium in 2016 een record wist te schrijven met 88.000 bezoekers, verwacht Hedon volgende week de 100.000ste bezoeker van 2017 te mogen verwelkomen. Dit betekent dat het magische aantal zal worden bereikt tijdens de show van Symfo Classics II, Lemmy Lives II, Paceshifters of Kris Berry. Een all-time high voor Hedon en daarom verwelkomt het poppodium de 100.000ste bezoeker met een jaarkaart voor 2018.

“Afgelopen jaar blijkt boven verwachting goed uit te pakken voor Hedon. Waar we in 2016 het record van het jaar ervoor bescheiden wisten te overtreffen, wist men dit najaar massaal Hedon te vinden voor concerten en dance events waardoor we het record van 88.000 bezoekers van vorig jaar ruimschoots overtreffen. Daarmee zet de stijging, die is ingezet sinds de opening van het “vernieuwbouwde” pand, ook dit jaar door. Bovendien is het mooi om te zien dat we met ons programma een steeds grotere regio weten te bedienen.” Aldus directeur Anne Riemersma.

 Het genoemde totaalaantal bestaat alleen uit bezoekers die in Hedon zijn geweest. Dat betekent dat de activiteiten van Hedon die buiten de eigen deuren plaatsvonden niet mee zijn genomen in de telling. Denk hierbij aan projecten zoals het Bruisconcert tijdens de Bruisweken, Muziek Bij De Buren, Popronde of de concerten die Hedon organiseert in samenwerking met Zwolse Theaters.

 100.000ste bezoeker

De komst van de 100.000ste bezoeker wil Hedon niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wordt deze bezoeker feestelijk onthaald met een Hedon-jaarkaart voor 2018. Het podium verwacht de 100.000ste bezoeker te ontvangen tijdens Symfo Classics II, Lemmy Lives II, Paceshifters of Kris Berry, allen shows waar nog kaarten voor verkrijgbaar zijn en daarmee maakt iedereen nog evenveel kans om de 100.000ste bezoeker te zijn.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.