Hedon wederom genomineerd Voor de IJzeren Podiumdieren

geplaatst op -

Zojuist maakte de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals (VNPF) de nominaties voor de IJzeren Podiumdieren 2017 bekend. Onze eigen Hedon-marketeer André van der Meulen is ditmaal genomineerd in de categorie Beste Marketeer en daarmee is het het zevende jaar op rij dat het Hedon  in aanmerking komt voor deze landelijke vakprijs. In 1997, 2012 en 2015 mocht Hedon de prijs mee naar huis nemen, tweemaal in de categorie Beste Poppodium en meest recent in de categorie Beste Directeur voor Anne Riemersma.

VNPF-leden konden de afgelopen tijd stemmen op een lijst met kandidaten die door de VNPF zorgvuldig is samengesteld. André van der Meulen, is één van de vier marketeers die kans maakt op deze landelijke prijs. De prijzen voor de IJzeren Podiumdieren worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag in Stadsschouwburg Groningen op zaterdag 20 januari 2018.

André, van oorsprong afkomstig uit Sneek en tegenwoordig woonachtig in Zwolle, kwam in 2010 Hedon binnen als stagiaire op de marketingafdeling. Binnen no-time leerde hij de fijne kneepjes van het marketing vak waarna hij doorgroeide naar een senior functie. Sinds dit jaar mag hij zich coördinator van de marketingafdeling noemen. Door collega’s wordt André al jaar en dag als één van de drijvende krachten binnen Hedon beschouwd.

Op de vraag wat André een goede marketeer maakt had z’n directe collega Thomas Siemonsma het volgende te zeggen: “André, z’n tomeloze inzet en werkethiek is om bang van te worden. Ik denk dat het Friese koppigheid is maar André wil echt alles, maar dan ook alles zelf kunnen. Dat heeft denk ik geresulteerd in een bekwaamheid waar ik stiekem erg jaloers op ben. Wat mij betreft is deze nominatie dan ook zeer op z’n plaats.” Collega Razi Masoud voegt hier aan toe: “als je tot 02:00 s’ nachts een Hedon ‘Wie is het’ variant loopt te photoshoppen en vervolgens de volgende dag de ene na de andere marketingcampagne weet op te tuigen dan laat je zeker zien dat dit meer dan werk voor je is. Wat mij betreft gaat de prijs dan ook gewoon zaterdag 20 januari mee naar Zwolle. Maar goed ik ben misschien ietwat bevooroordeeld”, aldus Masoud.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.