Show Fresku & Mocromaniac verplaatst naar 17 maart

geplaatst op -

De show van Fresku & Mocromaniac is wegens productionele redenen verplaatst naar zaterdag 17 maart! Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kun je niet op de nieuwe datum, dan kun je uiteraard je tickets retourneren aan het adres waar je ze gekocht hebt. Neem hiervoor contact op met tickets@hedon-zwolle.nl.


LET OP: er zijn nog maar een paar tickets beschikbaar voor deze show. Klik hier voor tickets...


Fresku en MocroManiac, gooi het in de mix en je hebt het lekkerste hiphop sapje ooit! Fresku wordt al enkele jaren als één van de grootste rappers van Nederland gezien met zijn klassieke albums Fresku en Maskerade, zijn megahit Twijfel en de ene na de andere award die hij binnensleept! Enkele andere nummers waar je Fresku van kan kennen zijn Nooit Meer Terug, Zo doe je dat en natuurlijk Kreeft. Bij MocroManiac begon het allemaal met platinahit Hindabuilding met zijn ex rapgroep Hydroboyz, daarnaast kan je de Amsterdammer kennen van zijn vele samenwerkingen en 101barz sessies die stuk voor stuk garant staan voorr een straathit, met een onnavolgbare Amerikaanse flow.

De twee leerden elkaar kennen in 2015 en werkten eerder samen op hit de Kreeft en op Testosteronbommen. Eind maart brachten ze een gezamenlijk album genaamd Juice uit. Op het album hoor je de best of both worlds met politiek geladen teksten gebracht met kenmerkende humor, vlotte rhymes en funky Teemong beats waarvan single Witlof meteen 3FM megahit werd, en veel besproken werd vanwege de politieke lading ervan.

Aan een voorprogramma doen we vanavond niet. Fresku & MocroManiac nemen Pietju Bell, Braz en DJ FunktionalJ mee en draaien de avond naadloos in elkaar. Een heerlijke hiphop revu zoals ze recent nog deden op Into The Great Wide Open! Ook op WOO HAH! stonden de heren samen op het podium en hoe dat eruit zag zie je hieronder!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.