Stairway To Hedon 2017

geplaatst op -

De inschrijving van Stairway To Hedon is vanaf nu geopend. Het is alweer de zevende editie van de wedstrijd voor beginnende, jonge acts uit de Kop van Overijssel. Dit jaar spelen de bands in de voorrondes door heel Overijssel; Dedemsvaart, Zwolle, Kampen en Steenwijk. De finale vindt ook dit jaar plaats in poppodium Hedon. De bands gaan strijden voor te gekke prijzen. Inschrijven kan tot met 5 november via www.stairwaytohedon.nl.

 

 

Na de voorselectie worden een aantal bands uitgekozen om zich te bewijzen tijdens de voorrondes. Er zijn vier voorrondes op verschillende locaties in de Kop van Overijssel (Het Vliegende Paard Zwolle, ’T Ukien Kampen, Gashouder Dedemsvaart en De Buze Steenwijk). Een professionele jury kan natuurlijk niet ontbreken. De jury zal dit jaar bestaan uit artiesten, programmeurs en producers. Dit is dus dé uitgelezen kans voor beginnende bands om door te breken. Elke band heeft twintig minuten om te laten zien wat ze in huis hebben, daarna is het de beurt aan de jury en publiek om te beslissen wie door gaan naar de finale.

Hier kan jij je inschrijven

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.