Wederom Recordaantal deelnemers MBO Bruisdag!

Woensdag 06 september is de MBO Bruisdag van start gegaan met ruim 4400 deelnemers. Daarmee is de Bruisdag in 5 jaar tijd met bijna 2000 deelnemers gegroeid. Tijdens de introductiedag leren studenten kennismaken met elkaar, de docenten en de stad Zwolle. De MBO Bruisdag komt tot stand door een unieke samenwerking tussen Buro Ruis en de vier Zwolse MBO-instellingen Deltion, Landstede, Groene Welle en CIBAP die gezamenlijk de opleidingen programma op maat aanbieden.

De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leren de MBO-studenten kennismaken met alle facetten van de stad. Het programma biedt voor ieder wat wils met programma op maat o.a. improvisatie cabaretgroep Op Sterk Water in Theater De Spiegel, muziektheater Herman In Een Bakje Geitenkwark in Odeon en De Grote Karaoke Show in Hedon. Daarnnaast puilt het progranmma uit van de buitenactiviteiten in Zwolse binnenstad met programma onderdelen als Bubbelvoetbal, een Bamboe knikkerbaan, Touwtrekken een rondvaart in de gracht en nog veel meer op ruim 15 locaties!

Vervolgens kunnen ze tijdens Relax In The City lekker ontspannen aan het stadsstand in Zwolle waar ze kunnen suppen, kanoën en genieten van een Silent Disco. Daarnaast kunnen nieuwe MBO-studenten alvast een rijles nemen van Van Buuren op het Grote Kerkplein en kun je een historische route volgen bij het Stedelijk Museum. De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, het samenwerkingsverband van de 8 Zwolse Onderwijsinstellingen, Gemeente Zwolle, Zwolse Theaters en Hedon. Kijk voor meer informatie op www.bruisweken.nl.