Wees wijs en dans voor de helft van de prijs!

geplaatst op -

Heb jij een beetje last van chronische FOMO ("Fear Of Missing Out")? Of ben je gewoon iemand die altijd vanaf de állereerste minuut trouw tickets koopt voor een dance avond? Of ben jij iemand die geen minuut wakker ligt over wie de headliner is voor een feestje, omdat je gewoon weer helemaal uit je plaat wilt gaan op onze dansvloer? Dan hebben we speciaal voor jou de "Durfal Tickets" in het leven geroepen. 

 

Wat houdt dit in vraag je je misschien af? Nou heel simpel; zodra we een Dance avond aankondigen, krijg jij voor een korte periode de kans om voor de helft van de prijs je tickets aan te schaffen. Zodra de line-up bekend gemaakt wordt, gaan de prijzen omhoog!

Inmiddels blijkt deze actie een succes voor het hiphopfeest LUX en technofeest DEEP! Voor DEEP heb je nog de kans om je durfal ticket voor de helft van de prijs te kopen. Klik HIER voor meer info.
Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.