Hedon Productiehuis lanceert eigen website

geplaatst op -

Het Hedon Productiehuis blaast vandaag de kaarsjes van haar eerste verjaardag uit. En wat is nou een mooier verjaardagscadeau dan je eigen website lanceren? Op www.hedonproductiehuis.nl kan je vanaf vandaag terecht voor alle unieke evenementen en concerten die het Productiehuis organiseert!

Wij blikken op deze verjaardag natuurlijk ook terug op een jaar waarin het Hedon Productiehuis het ene na het andere bijzondere concept uit de grond stampte.Van exposities tot colleges, van The Great Waltz tot televisie maken, nieuw initiatieven zoals These Go To Eleven en het Zwols Songwriters Gilde, niks was ons dit jaar te gek. Wij sloegen dan ook de kruipfase over en begonnen meteen met rennen en dat zullen wij ook blijven doen met alle organisatie waar wij samen mee werken!


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.