Bruisweken vrijwilligers gezocht

geplaatst op -

De HBO Bruisweken is dé introductieperiode voor studerend Zwolle.Het driedaagse HBO programma vindt dit jaar plaats van maandag 28 augustus tot en met woensdag 30 augustus. Daarnaast is er een MBO Bruisdag op woensdag 06 september. Binnen de Bruisweken zijn zo'n 150 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van De Bruisweken. Elk jaar zijn wij op zoek naar nieuwe superhelden met een blauw hart om ons team te versterken.

Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om de studenten een fantastische introductietijd te laten beleven. Of het nu gaat om het opbouwen van de verschillende locaties, het tappen van een biertje, het opvangen van artiesten of het uitvoeren van programma onderdelen; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. Wil jij werkervaring opdoen in de evenementenbranche? Jezelf ontwikkelen in teamverband, een netwerk opbouwen en binnen een jonge organisatie eigen verantwoordelijkheid dragen? Bij de Bruisweken, dé introductie voor studerend Zwolle, krijg je deze kans!

Schrijf je nu in via: Bruisweken Vrijwilligers

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.