Guus Meeuwis in september naar Hedon

geplaatst op -

*UPDATE*

De show op vrijdag 15 september is volledig uitverkocht. Wegens succes geeft Guus Meeuwis een extra show op zaterdag 16 september. De zanger die o.a. bekend is van de megahits Het Is Een Nacht, Brabant en Per Spoor speelt naast de klassiekers ook nieuw materiaal van het album dat in 2018 zal verschijnen. Kaartverkoop hiervoor is in volle gang. “We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album” aldus Guus. “Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen. En eerlijk gezegd willen we gewoon niet langer wachten om ze mee het podium op te nemen, haha! Ik ben zo ontzettend blij met al het nieuwe materiaal. We gaan tijdens deze tour alles spelen wat we op de plank hebben liggen en natuurlijk ook de oude hits. Leuk wordt het in ieder geval!”

Singer-songwriter Charl Delemarre, winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2014, verzorgt het voorprogramma. De zanger werd tijdens de wintereditie van de Groots met een zachte G concert in de Ziggodome door Guus Meeuwis uitgroepen tot dé muzikale belofte van 2017.


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.