Buro Ruis viert 5 jarig bestaan met The Dirty Daddies en Ronnie Flex

Buro Ruis bestaat 5 jaar en dat betekent feest. Van maandag 6 tot zondag 12 maart komt de studentenorganisatie een week langen met diverse festiviteiten. Zaterdag 11 maart komt de vreugde tot een climax in Hedon met een dikke Bruisconcert-meets-Sabotage-nacht. De line-up liegt er niet om met The Dirty Daddies, een van Bruisweken 2016, Ronnie Flex als afsluiter dansfeest SABOTAGE, compleet met kersverse resident-DJ Pyrodox. Tickets kosten 10 euro.


Klik hier voor tickets en meer info...


THE DIRTY DADDIES

In de ingenieuze medleys van The Dirty Daddies hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Tijdens de Bruisweken wisten ze al te overtuigen met hun briljante mash-ups, een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow. Muzikaal gaat het van classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

RONNIE FLEX

Een van de meest gestreamde artiest op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen. Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, Ronnie is direct met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album, Plek Als Dit, behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

BURO RUIS

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks voor zowel mbo als hbo studenten in om hun studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren ze de meest uiteenlopende workshops, de hardste party’s (LUX, DEEP en SABOTAGE), dikke live-shows voor een zacht prijsje en de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die tot stand komt in samenwerking met de Zwolse studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.