Binnenkort in de Statenzaal

geplaatst op -

De Statenzaal is een parel in de Zwolse binnenstad waar we erg trots op zijn. De locatie aan de Diezerstraat maakt elk optreden bijzonder door haar karakteristieke ambiance en prachtige akoestiek. De ultieme locatie voor kleine en intieme concerten!

 

 

Vr 16-12 An Acoustic Evening With: Tarragona 

Vrijdag 16 december geeft Tarragona een exclusief akoestisch optreden in de Statenzaal. Op deze avond bestaat het repertoire uit een interessante combinatie van eigen werk en inspirerende covers. Tarragona bestaat uit vier oude zielen in jonge lichamen met krachtige vocalen, melodieuze gitaarsolo’s met een Spaans tintje en opzwepende muziek.

Vr 17-03 Tiny Legs Tim

Tiny Legs Tim laat zich inspireren door akoestische duo’s zoals Terry & Brownie Mcghee en Mississippi Fred & Johny Woods. Hij heeft vooral zijn eigen stem gevonden in een verfrissende mix van fingerpicking, delta blues, shuffles, country folk en raf time. Na drie eerdere albums en shows in het voorprogramma van o.a. Pete Doherty, Richard Thompson, John Mayall, John Primer en Roland Van Campenhout staat Tiny Legs Tim meer dan ooit op eigen benen en mag hij gezien worden als een topper in de Belgische roots scene.

Za 18-03 Matt Winson / Ruud Fieten

Zaterdag 18 maart treden Matt Winson en Ruud Fieten op. Matt Winson maakt catchy folkliedjes die doen denken aan muziek van Patrick Winson, Bon Iver en Fleet Foxes. De meerstemmige zang wordt begeleid door een mix aan instrumenten, waaronder banjo, trompet en mandoline. Ruud Fieten zoekt met folk- georiënteerde nummers en loepzuivere stem uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en Croshby, Stills, Nash & Young. Hij is bekend van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en als support van Tangerine en Adam Green.

Wil je op de hoogte blijven van alle events in de mooie Statenzaal? Ga dan nu naar Facebook.com/Statenzaal. Natuurlijk hebben wij het programma ook staan op onze website onder hedon.nl/Statenzaal.

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.