'Sport uitgelicht' biedt sportieve acitiviteiten aan

On Campus en Buro Ruis bieden samen iedere maand een sportieve activiteit aan voor studenten. Onder de noemer ‘Sport uitgelicht’ kunnen studenten kennis maken met nieuwe sporten en meteen nieuwe mensen ontmoeten. Alle mbo-, hbo- en wo- studenten zijn van harte welkom om te komen sporten. En meestal nog gratis ook! Voorbeelden van activiteiten zijn abseilen, slacklinen, volleybal, voetbal, bootcamp of yoga.

Abseilen van het T-gebouw: 15 november

Dé kans voor een vinkje op je bucketlist: abseilen van het T-gebouw op hogeschool Windesheim. Dat is zes verdiepingen hoog! Van 25 meter ga jij abseilend naar beneden, onder begeleiding van een ervaren instructeur. Kom op 15 november tussen 13:00 en 16.00 uur naar het T-gebouw op de campus. Aanmelden is niet nodig - wie komt, die gaat!

Slackline: 7 december

Op woensdag 7 december kun je tussen 14:00 en 17.00 uur slacklinen bij On Campus. Een slackline stelt je balans flink op de proef: op een smalle, strakgespannen band lopen, draaien, springen, hangen en nog veel meer spannends! Ervaring is niet nodig, een beetje lef wel! We verzamelen om 13.45 uur bij On Campus, voor het sportcafé in het S-gebouw van Windesheim. Aanmelden is niet nodig - wie komt, die gaat!

Bootcamp: 11 december

Tijdens bootcamp op woensdagavond 11 december train je je hele lichaam met voornamelijk je eigen lichaamsgewicht. Een ervaren instructeur van On Campus begeleidt je op jouw eigen niveau. Je bent actief bezig in de buitenlucht en wellicht ga je nét een stapje verder dan je zou denken. Je spullen kan je laten liggen bij On Campus en hier kun je na afloop ook douchen en omkleden. Deelname is gratis, je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl. We verzamelen om 17:00 uur bij de receptie van On Campus.

Yoga: 14 februari

Zweverige types en geitenwollen sokken, dat is yoga natuurlijk allang niet meer. Yoga is een sport die steeds meer in opkomst is en jij hebt nu de kans op 14 februari om zelf te ondervinden wat het precies inhoudt en wat het voor je lijf en geest kan doen. Deelname is gratis, je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl. We starten om 17:30 in lokaal Z0.02 bij On Campus op hogeschool Windeheim.

Klimmen: 16 maart

Zin om jezelf uit te dagen? Bij de klimhal van On Campus kun jij op donderdag 16 maart van 18.00 tot 21.00 uur gratis klimmen. Je krijgt instructies over het inbinden en zekeren van een ervaren instructeur en daarna ga jij helemaal zelf aan de slag. Je mag zelf kiezen of je tot halverwege de muur gaat of dat je tot het einde door klimt – dat is 16 meter hoog! Deelname is gratis, je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl.

Volleybaltoernooi: 11 april

Kom gezellig volleyballen met je vrienden op dinsdag 11 april van 18.00 tot 21.00 uur, bij On Campus op hogeschool Windesheim. Aan het toernooi kun je deelnemen met een team van 6-10 sporters. Inschrijven kan op verschillende niveaus in de poules ‘hoog’ of ‘midden’. In totaal worden drie wedstrijden gespeeld met aan het eind natuurlijk kruisfinales en spannende finale. De kosten per team bedragen €10,00 en inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl. Wacht niet te lang, want we hebben maar plek voor 20 teams.

Voetbaltoernooi: 18 mei

Zin in een potje voetbal met je vrienden? Op donderdagavond 18 mei is er een voetbalbaltoernooi bij On Campus. Op het buitenveld wordt vijf tegen vijf gespeeld in twee verschillende poules.  Aan het einde van het toernooi worden kruisfinales en een finale gespeeld. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. Inschrijven kan met 5-7 vrienden per team en er is ruimte voor 10 teams, dus schrijf je snel in. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@on-campus.nl. De kosten bedragen per team €5,00.