Deel uitmaken van het tofste poppodium?

geplaatst op -

Deel uitmaken van het tofste poppodium van Nederland? Meewerken met een super gezellig team, ervaring opdoen in een poppodium en vooral heel veel toffe muziek ontdekken? Dan heb jij geluk want je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger bij Hedon. Als je hieronder je gegevens invult dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Misschien zie we jou dan wel binnenkort als trotse nieuwe member van de Hedon crew!    

Vrijwilliger bij Hedon: je moet het maar kunnen!

Binnen Hedon zijn zo'n 200 tot 250 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van Hedon. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid, het opvangen van artiesten: vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen. 


Op dit moment hebben we extra ruimte bij de backstage-, entree- en bargroep.  


Misschien ook iets voor jou? Wij zoeken met regelmaat stagiaires voor verschillende afdelingen. Klik hier voor de openstaande stagevacatures. 

 


Gepubliceerd op:  Laatste wijziging:

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.