BRUISWEKEN

De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor studerend Zwolle. Het is de perfecte manier om kennis te maken met alles wat jouw studentenstad te bieden heeft. Daarnaast leer je direct een hoop nieuwe medestudenten kennen. Tijdens de Bruisweken staat Zwolle drie weken lang in het teken van introductieactiviteiten. 

HBO Bruisweek

Maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus 2019
De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle en daarmee de ideale manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Het driedaagse programma vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus. Als eerstejaars student ga je met je klas drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaars van je opleiding) laten je alvast proeven van het studentenleven en wat Zwolle, jouw school en Buro Ruis te bieden hebben.

Wat kun je verwachten?
Na de HBO Bruisweek weet je precies waar je moet zijn voor een leuke studententijd in Zwolle. Zo is er bijvoorbeeld een rondleiding door de binnenstad waarbij je alle studentenhotspots ontdekt. Het avondfestival biedt veel leuke feesten, comedyacts in het theater, games, films, livemuziek, dance in Hedon en vooral heel veel gezelligheid in de Zwolse binnenstad.

Je kunt alleen deelnemen aan de HBO Bruisweek als je opleiding ook meedoet, individueel aanmelden is niet mogelijk.

MBO Bruisdag 

Woensdag 4 september 2019

Op woensdag 4 september vindt de MBO Bruisdag plaats! Op deze dag leren 3200 kersverse MBO studenten de stad Zwolle kennen. Er zijn theateracts, sportactiviteiten, workshops en de vetste concerten die jouw kennismaking onvergetelijk maken.De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leren MBO studenten Zwolle kennen; ze komen langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op het Rodetorenplein waar studenten lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen of wat drinken. Mocht jij nou geen feestbeest zijn dan kun je ook gratis naar de film in Pathé!

Je kunt alleen deelnemen aan de MBO Bruisdag als je opleiding ook meedoet, individueel aanmelden is niet mogelijk.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.