ESCAPE THE FLYING HORSE

Datum ma 10 sep 2018
Locatie Het Vliegende Paard
Status Net bevestigd
Aanvang 19:00
Zaal open 18:45
Einde 23:00
Prijs € 2,50

LET OP! We hebben slechts plek voor 16 teams.
Dus geef je snel op via info@buroruis.nl
Meedoen kost €2,50 per deelnemer, te betalen op de avond zelf.

De Escape Room is terug in Het Vliegende Paard!

Fantaseer jij wel eens over hoe het zou zijn om opgesloten te zitten in Het Vliegende Paard ? Of ben jij een meester in ontsnappen? Doe dan mee met de Escape Room in de kelder van Het Vliegende Paard. Probeer met jouw team van 4 tot 8 personen te ontsnappen uit de kelder van Het Vliegende Paard. Het spel wordt begeleid door onze Escape Room experts van de Escapevan! Vorige editie is het slechts 1 team gelukt om binnen de tijd te ontsnappen… Wie gaat dit jaar de uitdaging aan?


Aanmelden kan door te mailen naar info@buroruis.nl met daarin je teamnaam en het aantal deelnemers. We laten jullie dan zo snel mogelijk de opsluittijd weten!

 

 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.