KEVIN

Datum za 06 okt 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 14,00
Leeftijd Alle Leeftijden (ID Verplicht)
Bestel tickets

De kaartverkoop voor Kevin start Zaterdag 14 april om 10:00 uur.

Kevin a.k.a. SlowFlowAnimal gaat alles behalve slow want sinds zijn Kleine Versnelling EP is hij in een nogal grote versnelling beland. De opvolger en tegelijk ook zijn allereerste full length album ‘Lente’ is pas sindskort uit, maar bereikte binnen twee dagen al  de nummer 1  status in de album top 100! 

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in z'n lokale buurthuis. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef Kevin zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 zet de rapper zichzelf op de kaart met z n debuut single ‘Op de block’ Ft. Emms van Broederliefde. Afgelopen zomer 2017 heeft hij opgetreden  op WOO HAH festival en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. Tevens bracht Kevin een nieuwe singles uit; Allemaal voor niks featuring Hef en Vic9, Niet Alleen’en Tijdloos.  Kevin is nu! Of zoals hij zegt op wazig: 'Ga je mee of wacht je hier, ik blijf niet zeggen hoe het zit'Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.