ST. TROPEZ

Datum vr 08 jun 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

St. Tropez are four guys making yacht punk by the canals of Amsterdam. Dit is hoe de band zichzelf omschrijft in hun bio. Vier gasten in een band. Dat is misschien niet heel speciaal denk je? Misschien wel als je weet dat achter de band het voormalige Go Back To The Zoo schuilgaat. Het viertal gooide het roer om, begon opnieuw met St. Tropez en klinkt heerlijk! Rammelrock met een Britse knipoog. En met die wetenschap is het ook niet gek dat blogs als NME zéér positief over deze jongens schreef.

 

Een volledig album staat voor later dit jaar in de agenda, ongetwijfeld dat er alvast nieuw materiaal te horen valt tijdens het optreden in Hedon. 

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.