DINNER SESSIONS MET LOWADDICHTSSOUNDSYSTEM

Datum wo 04 apr 2018
Locatie Het Vliegende Paard
Status Net bevestigd
Aanvang 19:00
Zaal open 18:30
Einde 21:00
Gratis toegang 

Ben jij er ook bij?

Gratis

Woensdag 4 april is het weer tijd voor de Dinner Sessions in Het Vliegende Paard! Dit keer hebben we een gloednieuw muzikaal duo die nog niet eerder bij de Dinnersession heeft opgetreden. Namelijk niemand minder dan LowaddictsSoundsystem. LowaddictsSoundsystem is een producers duo, die Trip-Hop House maken. Het duo bestaat uit Dillan Sondervan and Maaike van der Weide.

In 2015 won LowaddictsSoundsystem de tweede plek in de Rob Acda Awards, een muziek contest in Haarlem. Ze hebben ook opgetreden bij 3FM en ze hebben ook aardig wat festivals op hun naam staan! Ze zijn 4 april  te zien in het Vliegende Paard


Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.