LUX
TBA

Datum za 19 mei 2018
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Durfal €6,00
Normaal €8,00
Deurverkoop €10,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Koop nu je Durfal ticket voor slechts €6,00 zolang de voorraad strekt. Zo gauw we de eerste namen bekend maken gaan de reguliere tickets in de verkoop!

Lux, hét grootste R&B en hiphopfeest van Oost-Nederland is na een super hete festivaleditie met de vrienden van Reggae Yard op zaterdag 16 mei terug. Verwacht urban bangers, klappende 808's voor onze trappers en de eredivisie van Nederlands best urban DJ's! Ga je helemaal los op Drake, whinen op Rihanna of liever bouncen op Sevn Alias; LUX is hét R&B en hiphop feest van Oost-Nederland waar iedere urban liefhebber aan zijn of haar trekken komt! De fijnste dansvloer in combinatie met het beste geluid en namen als Adje, Kempi, DJ Irwan, SFB, Cho, Hef en nog veel meer, maken van LUX één van de tofste R&B en Hiphop feesten van de lage landen.


 


Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.