KLOOSTERCOLLEGE

Datum wo 24 jan 2018
Locatie Dominicanenklooster
Status Net bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 20:00
Einde 21:30
Prijs € 10,00
Bestel tickets  

Geluk vind je in je ongeluk. We plannen onze carrière zorgvuldig, eten gezond, sporten ons suf en werken hard aan onze relaties. In een hemel geloven we niet meer dus het moet nu, in dit leven gebeuren. Gelukkig zijn als hoogste doel.
Dirk de Wachter, auteur en psychiater stelt veel te veel werk te hebben. Ondanks de enorme welvaart zitten zijn wachtkamers vol. Hij pleit er voor dat we weer ongelukkig durven zijn en we lijden aan de ziekte dat alles maar leuk moet zijn.

Richard L. Nobbe is de kunstenaar deze avond. Hij is een hopeloze romanticus, zelfbenoemde Tinderkoning en dichter uit Groningen. Hij neemt in zijn poëzie niets behalve de absurditeit van de realiteit serieus en hoopt daardoor dat je jezelf niet zo serieus neemt, want daar wordt het leven heel veel makkelijker van.

Richard L. Nobbe is een hopeloze romanticus, zelf benoemde Tinder-koning en dichter.
Hij neemt in zijn poëzie niets behalve de absurditeit van de realiteit serieus.


24 januari | 20.00 – 21.30 uur
Dirk de Wachter
Richard L. Nobbe
€ 10,-

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.