Dit evenement is geweest

Toegang voor University of Comedy kost €2,50, dit is inclusief één consumptie. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan door te mailen naar programma@buroruis.nl!

LINE-UP: Wilko Terwijn / Henk van Huisstede / Hessel van de Scheer / Eric Goossens / Nick Donders / Sander van Putten / MC Sanjeevani Hendriks

University of Comedy is terug voor de vijfde editie! Het Zwolse comedy collectief  'Mannen die grappen maken' hebben voor vrijdag 20 oktober weer een leuk avondje lachen gepland. Op deze avond zullen er maar liefst zeven comedians het podium betreden voor een avond Amerikaanse stand up. Van getalenteerde beginners tot de sterren van morgen. De absolute headliner van de avond is Wilko Terwijn, die alle grote podia en festivals al bespeeld heeft en een vaste deelnemer is van RTL's improvisatieshow. Mis het niet!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.