AVI ON FIRE / THE HOWLIN
The Double Down Tour

Datum vr 02 mrt 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

AVI ON FIRE & The Howlin' present: The Double Down Tour

Een avond waarin twee bands hun krachten bundelen voor een onvergetelijk geheel; The Howlin' combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. AVI ON FIRE verkent de grenzen van de alternatieve indiepop; een frisse sound, gelaagde teksten verpakt in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Samen klimmen deze twee formaties naar een nieuw niveau, een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. All in, 1+1=3. Kom het meemaken, en we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE inderdaad, met hoofdletters, is het soloporoject van Bram Wesdorp, hij maakte eerder muziek met Neighbour Neighbour en Yellow Grass. in 2016 deed hij mee aan de Popronde en werd vervolgens door ondermeer DWDD en 3FM opgepikt. AVI ON FIRE stond op festivals als Indian Summer maar ook vorig jaar nog bij ons in Hedon. Als je dan toch een label moet plakken op deze artiest? Voor de liefhebbers van Phoenix, The Whitest Boy Alive en The Wombats. Lekker hoor!

THE HOWLIN'

Een van de meest geboekte bands in de Popronde tot nu toe: The Howlin'. Inderdaad, The Howlin'is ook een boek en een film maar dus ook een vierkoppige band. Inspiratie vinden ze in de muziek die ze zelf luisteren, van hiphop tot folk, rock en alternative. En misschien omschrijft dat de band wel het beste, uit elk genre pakken ze een stukje en al die stukjes bij elkaar maken de puzzel die The Howlin' misschien wel is. 

 


Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.