Dit evenement is geweest

Gratis

De dood. Misschien wel het grootste taboe in onze tijd. Maar tegelijk iets waar ieder mens mee te maken heeft en wat de levens van mensen ingrijpend verandert. Death Café is de plek in Nederland waar je heen kunt om op een normale manier over de dood en dus ook het leven te praten. Met een kop koffie of biertje erbij. Het gesprek over de dood helpt je om echt te leven.

Het Death Café is geen rouwverwerking of therapie, maar een gewoon gesprek tussen gewone mensen over de dood. Nu voor de derde keer ook in Zwolle! In café Het Vliegende Paard (in de Joy), op 2 november, om 20:00 uur. De enige vraag die gesteld wordt is: ‘wat brengt jou naar het death café? en de rest gaat vanzelf. In Engeland en Amerika zijn op die manier al meer dan 5000 Death Cafés georganiseerd en op facebook.com/deathcafenederland lees je meer over de Death Cafes in Nederland.

Death Café Zwolle is een initiatief van OPHEF studentenpastoraat Zwolle, Dominicanenklooster Zwolle en Buro Ruis.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.