Dit evenement is geweest

Gratis

Herman Brood Academie on Tour  is een springplank voor opkomende bands van de Herman Brood Academie. Alle shows zijn gratis te bezoeken. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood Academie aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door de studenten Music Industry Professional, zijn de muzikanten afkomstig van de artiestenopleiding en wordt het licht en geluid verzorgd door studenten van de opleiding Podium-/studiotechniek.

BABOOSHKA

Deze band uit Alkmaar neemt de luisteraar mee naar de duistere droomwereld van de gedachtengang van frontman Jasper Kaldenbach. Verwacht een mix tussen Radiohead, Muse en Jeff Buckley. Deze mix resulteert in een divers repertoire met een herkenbare eigen sound. 

STIJN GRUL

Laat je meevoeren door hun magische klanken die gevormd worden door sfeervolle popmuziek met een randje jazz. Dat belooft wat!

YIP ROC

Verwacht alternatieve rock met invloeden uit de sixties en seventies met een flinke dosis garage en punk! Met invloeden van Arctic Monkeys en The Doors belooft Yip Roc een waanzinnige act te worden!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.