Dit evenement is geweest

Ticketverkoop via www.kloosterzwolle.nl/programma of contant aan de deur.

Hij is door NRC en de Volkskrant uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen van de toekomst. De jonge predikant Ruben van Zwieten inspireert, tegen alle trends in, jonge ondernemende mensen.

Ruben van Zwieten is predikant en oprichter van De Nieuwe Poort in Amsterdam en Rotterdam, waar high potentials en CEO’s in wolkenkrabbers schurende bijbelverhalen bestuderen.

Singer-songwriter Valentina Eleni begeleidt de avond muzikaal en creëert met haar loopingstation laag voor laag songs met poëtische en directe kracht.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.