Dit evenement is geweest

Gratis

De Bruisweken lijken alweer zo lang geleden maar we kunnen er nog geen afscheid van nemen. Waarom zou je een jaar wachten als je ook door kan feesten bij een van onze Bruisweken Afterparty’s!?

En omdat we zoveel lawaai hebben gemaakt met z’n allen, hebben we nu iets gevonden om het een beetje te compenseren! Op donderdag 19 oktober is er de Bruisweken Afterparty met Silent Disco!
Wij zorgen voor de gezellige beats waarin twee dj’s het tegen elkaar opnemen. Wie heeft de meeste luisteraars? Even een liedje dat je niet leuk vindt? Switch naar het andere kanaal of haal een drankje bij de bar! Zet je koptelefoon op en kom lekker mee schreeuwen met de leukste hits!

Naast de Silent Disco zijn er natuurlijk weer mooie aanbiedingen die je als student niet mag missen, houd hiervoor het Facebook evenement in de gaten!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.