Dit evenement is geweest

LET OP: DE AANVANGSTIJD VAN UNIVERSITY OF DANCE IS OM 23:30! DUS VANAF 23:30 GAAN DE DEUREN OPEN.

University of Dance is hét eclectische dansavond waar grote  namen als Yellow Claw, DYNA, Lady Bee, Freddy Moreira en veel meer ons dansvloer op de proef hebben gesteld . De grootste dansvloer van Zwolle, de beste DJ's en lekkerste tunes zorgen voor een avond flink dansen en sjansen. Aankomende editie halen we geen strangers in huis, want naast de residents Giocatori en Condance komt ook SFB jou voorzien van de nodige dansvoer! Deze eindbazen hebben al een keer eerder voor een uitverkocht huis gespeeld tijdens hét R&B en hiphop-event van Zwolle; LUX. Het kan dan ook niet anders dan dat we een special guest achter de decks neerzetten, niemand minder dan de urban ambassadeur van Zwolle; DJ Berkum!  

SFB

In 2015 werd SFB getekend door TopNotch. De agenda werd gevuld met shows in discotheken en clubs door heel Nederland, aan de costa's en in Suriname. Eind 2015 stonden zij in het voorprogramma van de succesvolle tour van Ronnie Flex en brachten zij hun EP 'Reset The Levels II: Boulevard' uit met featurings van o.a. Ronnie Flex en Broederliefde. Op deze EP staan de hits 'Strangers' en 'Nu Sta je hier' die uitgegroeid zijn tot ongekende clubhits. Dit resulteerde ook in noteringen op lijstjes met veelbelovende acts voor 2016 op Spotify en HP/De Tijd.

Doordat SFB onderdeel is van het New Wave project waren zij onder andere te zien op het Encore Festival, Appelsap en op Lowlands. Op dit album zijn ze te horen op o.a. 'Investeren In De Liefde', 'No Go Zone' en 'Langste SMS'. Door het winnen van de Popprijs tijdens Noorderslag met New Wave is de toon gezet voor een succesvol jaar.

SPECIAL GUEST: 

DJ Berkum 

Deze naam heb je in Zwolle vast al eens eerder gehoord, DJ Berkum is dé ambassadeur van Urban muziek in Zwolle. Zo kan je hem kennen van het succesvolle feest Reggae Yard maar ook als organisator en resident van LUX. Ook buiten Zwolle komt er steeds meer bekendheid aan, dus hou DJ Berkum in de gaten. En natuurlijk kan El Patron dan ook niet ontbreken op deze editie. 


 

 Giocatori 

Het Eclectische trio Giocatori - bestaande uit Celvin, Dennis en Jorik - is bezig met een opmerkelijke muzikale opmars, wat begon als clubavond is in een jaar uitgegroeid tot een creatieve en vernieuwende DJ act met optredens op o.a. Solar, Tomorrowland, Defqon1 en Hotspot Festival. De interactie met publiek in combinatie met de genre overschrijvende sound maakt Giocatori tot een energieke formatie die live nooit teleurstelt.

Condance 

Condance, de residents van University of Dance mogen natuurlijk niet ontbreken. Met hun feilloze combinaties van platen, gegrepen uit meerdere genres heeft het drietal van Condance snel bekendheid verworven. De Zwolse combinatie strijkt na veel verschillende optredens weer terug in Hedon om het gebouw op zijn grondvesten te doen trillen.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.