Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Twintig oktober is een dag die met een dikke stift geschreven staat in de agenda van Tracey Silhouette. Op die dag presenteert de Hedon Beurs band hun gloednieuwe EP Through Our Bones. Het is een eerlijke en oprechte plaat geworden, helder over zaken: geen rozengeur of maneschijn. De jongens beloven een dikke show die door al je botten zal gaan. In de video hieronder geven de jongens al het een en ander van Through Our Bones prijs en laten we eerlijk zijn: dat wil jij live zien!

Tracey Silhouette is een 5-koppige band die sinds 2013 bestaat en in 2015 voor het eerst in Hedon stond. De band kreeg in 2016 een Hedon Beurs waarmee ze een extra steun in de rug kregen om hun carrière verder te ontwikkelen.Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.