Dit evenement is geweest

Bij dit event krijg je € 5,00 korting met je CJP pas, zolang de voorraad strekt. Je CJP-ticket bestel je gewoon online of aan de deur op de avond zelf. Het CJP-ticket is alleen geldig in combinatie met je CJP-pas.  

 

 

Sevn Alias komt naar Hedon! De ongekroonde koning van Almere komt in het najaar met zijn album Picasso. Naar aanleiding van dit album, het laatste wat hij zal uitbrengen onder de vlag van Rotterdam Airlines trekt Sevn Alias het land in, waaronder dus Hedon! Dit jaar is sowieso erg succesvol voor de rapper, zo stond hij naast de grote Nederlandse festivals ook voor het eerst op het gerenommeerde Belgische Pukkelpop.

Sevn Alias brak in 2015 keihard door met zijn track Ma3lish, niet alleen op straat maar ook het volledige Nederlandse hiphopjournaille viel voor de skills van de rapper. In datzelfde jaar leverde hij de best-bekeken 101Barz sessie ooit af en was volgens VPRO 3voor12 het absolute hoogtepunt een jaartje later tijdens Noorderslag 2016. Via de grote popzalen en festivals als Down The Rabbit Hole en Lowlands gaat de zegetocht voort. En nu is daar dus Picasso het laatste album wat hij op Rotterdam Airlines dropt alvorens hij zijn carrière voortzet op zijn eigen 1OAK. 

SUPPORT: KEVIN

Nadat hij vroeg in zijn carrière werd opgemerkt door Rotterdam Airlines bracht hij uiteraard ook via dit colelctief zijn eerste single ‘Op de block’ uit. Een track waarop niemand minder dan Emms van Broederliefde te horen is. Vorig jaar december kwam zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ uit via wederom Rotterdam Airlines. Kevin heeft de weg bergopwaarts gevonden en het is dan ook niet meer dan logisch dat hij mee gaat op tour met Sevn Alias.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.