Dit evenement is geweest

Gratis

Line-up: MARCH / CODE OF CONDUCT / APOLLO DE NOVO / WOLVES WITHIN

Een jaarlijks terugkerend rockfestival waar elke rockliefhebber zich thuis voelt. Goede beats, goed publiek en elke editie weer beter dan de vorige. Dat is Thunderstruck Festival.
 
Tijdens de aankomende editie zullen vier bands de Kleine Zaal van Hedon laten rocken op haar grondvesten. We hebben een bliksemse line-up, met voor elke rockliefhebber wat wils.
 
Prepare yourself, the storm is coming…

MARCH

Waar je ook fan van bent, je gaat sowieso fan worden van March. Dit Nederlands/Belgische punkrock kwartet rockt de schroeven uit het podium met de meest intense live show die je gaat meemaken aan deze kant van The Bronx. Agressie? Check. Goede melodie? Check. Absolute fun? Check!
Wij gaan er niks meer over zeggen, maar laten de beelden het werk doen. It’s simply electrifying!

 

CODE OF CONDUCT

Ergernissen, saaiheid, office romances, practical jokes met collega’s, sex op het kopieerapparaat, je tirannieke baas, een kapotte koffieautomaat, die ass-kissende collega die jouw promotie afpakt, saaie onnodige meetings, etc. Alle aspecten van het alledaagse kantoorleven komen aan bod in een energieke punkrock act met vleugjes van andere genres. How unique!

APOLLO DE NOVO
Prepare yourself for drumstokken die kapot gaan, harde riffs en headbangen. Deze echte rockers hebben lak aan flauwekul en prietpraat and they bring the thunder from left, right, above and down under! Ze breken de tent beestachtig af met alles wat ze in zich hebben. Nog zo'n band die je niet wilt missen!

WOLVES WITHIN
Wist je dat op een kleine 800 kilometer van het mooie Zwolle af de Zweedse plaats Lund ligt? En dat is niet zomaar een random plaats op de wereld, maar de thuisstad van onze vierde en final band! Mag ik een drumroll please, want Thunderstruck Festival goes international met niemand minder dan Wolves Within!
Deze vier Zweedse diehard (maar dan ook echt diehard) rockers produceren uitgesproken hardcore beats met een moderne touch. Nieuwsgierig naar hoe dat klinkt? Zorg dan dat je hun eerste show op Nederlandse bodem komt aanschouwen tijdens Thunderstruck Festival! Until then presenteren wij jullie vast een voorproefje:

 

JACK FRIDAY

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het Thunderstruck Festival geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.