Dit evenement is geweest

Na een dagje smullen en relaxen op Lepeltje Lepeltje dansen we verder op de afterparty in Hedon! Ga zwierend de nacht in met The Mauskovic Dance Band. Zij brengen een aanstekelijke mix van afrobeat, cumbia en punk. Daarnaast is er een arsenaal aan DJ’s aanwezig om het geheel overheerlijk af te toppen.

Voor het derde jaar staat het gezelligste Foodtruck Festival van Nederland, Lepeltje Lepeltje, in en rondom het Ter Pelkwijk Park in de Zwolse binnenstad. Afgelopen jaren telkens een super sfeer, mooi weer, veel leuke mensen, heerlijk eten en drinken en veel vrolijke en zomerse muziek, waar Hedon ook bij betrokken is in de programmering.
Wat we eigenlijk nog misten is een toffe afterparty. Daar hebben we werk van gemaakt dit jaar. Op zaterdag 1 juli verplaatsen we het circus om 23:00 uur naar Hedon voor een stomende, zinderende, tropische after met twee area’s tot diep in de nacht.

De geweldige Mauskovic Dance Band zal een spetterend, uitermate dansbaar optreden geven en Soulclap (Ome Funk & Rugerio del Stereo) en Mulder zullen je de hele avond laten zweten met hun mix van Soul, Funk, Afrobeat en House.

In de chill out zullen Cabron en Serch & Miss Magnolia de fijnste sexy deuntjes draaien (vinyl only) waar je bijvoorbeeld een lekkere cocktail bij kunt drinken.

 

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.