Dit evenement is geweest

Gratis

De zomer is weer begonnen, het schooljaar is voorbij! Dat vraagt natuurlijk om een afsluiter die het kwik laat stijgen en on fire is. Dat vraagt om *tromgeroffel* het HBO Eindfeest!

Dit jaar pakken we groots uit en is niet alleen in Het Vliegende Paard, maar óók in de Voorstraat genoeg te zien en te beleven. Verwacht een feestelijke avond met muziek, Foodtruck, drankjes en jullie prachtige koppen!

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.