Dit evenement is geweest

Het productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom hebben wij een reeks onderwerpen geselecteerd waar verschillende kanten van de muziek apart worden belicht. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. Wij hebben hiervoor per onderwerp experts uit de bizz voor je uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken of om aan diverse skills te werken.

NORMAN KAPOYOS

Stageperformance is een onmisbaar onderdeel van je act. Norman Kapoyos (Gitarist en docent aan de HBA) geeft les over de punten waarop jij je performance kan verbeteren. Denk aan je uitstraling, look, bewegingen en aan wat je wilt overbrengen aan je publiek. Wie weet huist er in jou wel een echt podiumbeest.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.