De Happening speelt: GO BZRK

Datum di 30 mei 2017
Locatie Hedon, Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 4,50
Bestel tickets  

LET OP: Voorstelling 1 (19:00) is uitverkocht er zijn echter nog wel kaarten verkrijgbaar voor show 2 (20:10)

Go BZRK Go BZRK go bərˈzərk 1. Gek worden 2. Dolzinnig woest worden 3. Uit je plaat gaan

Dit wil je niet missen! Kom naar Hedon voor de grand finale van Go BZRK! In deze talentenshow gaan de deelnemers tot het uiterste om het ultieme doel te bereiken: roem en geluk! Zijn zij in staat om alles op te geven voor die ene prijs? Vergeet je armzalige leventje en laat je overweldigen door het lief en leed van deze rijzende sterren.

Wie zal het perfecte plaatje voor zichzelf werkelijkheid zien worden? En wie zal de harde werkelijkheid moeten aanvaarden? Maak het mee bij Go BZRK!

Buro Ruis Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.