Dit evenement is geweest

Inmiddels heeft de (live) electronica avond Strohm geen introductie meer nodig. Maandelijks komen de tofste artiesten hun nieuwste en fijnste tunes laten horen. Namen als Falco Benz, Dollkraut, Venetian Snares, Kubus, Polynation en veel meer hebben al de woofers op de proef gesteld. Zoals je van ons gewend bent, halen we wederom de fijnste artiesten in huis om je donderdagavond fijntjes in te vullen. 

KID FLICKS 

Op plaat vergelijkbaar met Larry Gus & Panda Bear, live net zo bombastisch als Hot Chip / Junior Boys. Sample based danspop van een Griekse god woonachtig in London. Mega energieke set op het podium met Kid Flicks op keys / controllers / zang en zijn schone vriendin als drumster tegenover hem.

L'ENFANT 

2 broers die als duo een live act vormen en als band een 6 piece live 'indietronica' act die flirt met de sound tussen Caribou / Jungle / Bonobo. Afgelopen december een te gekke EP uitgebracht op V2 / Boogie Angst (label van Kraak & Smaak). Deden clubtour als support van Kraak & Smaak in TiVre.

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.